tirsdag den 11. maj 2010

Inspiration i vor nabo mod sydMed nok en helligdag om hjørnet kunne det jo være rart at komme et smut væk. En lille smuttur til evigt skønne Berlin ville egentlig være en perfekt måde at bruge en forlænget weekend på, men det bliver der desværre ikke noget af i denne ombæring.
Måske har den tyske hovedstad med den arrede historie mistet en del af sin coolfaktor, men jeg elsker stadig dens mangfoldige charme uanset om man er til kommunistisk komsammen i området omkring Simon Dach Strasse eller en slentretur i Berlin Zoo blandt pensionister og børnefamilier.

Hvis man vil slå et smut omkring Berlin, er det absolut anbefalelsesværdigt at se nærmere på overnatningsmulighederne på det yderst fashionable (på den skramlede, kreative berlinermåde) Michelsberger Hotel i Friedrichschain. Hotellet er indrettet i en gammel lagerbygning og emmer af kreativitet og afslappet coolness. Tag et kig på hjemmesiden, og allerede efter introen er du overbevist!
Hotellet er ikke synderlig dyrt, hvilket gør sig gældende for de fleste hoteller i Berlin. Så skulle der også være råd til en togbillet og en Berliner Weisse eller to...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar