lørdag den 13. februar 2010

Hvor svært kan det være?

Strik S.N.S. Herning, tee Acne, jeans MTWTFSS Wednesday, læderjakke Surface to Air x Kings of Leon, støvler Jimmy Choo for H&M, handsker Nom de Guerre, tørklæde Maison Martin Margiela

Det er ikke alle dage, man orker det store farvecirkus. Nogle gange skal det bare være sort og gråt og ikke særligt kompliceret.
Jeg er ret begejstret for jakken som er en del af Kings og Leons samarbejde med Surface to Air. Lækre basisting og et par støvler som stadig er til at opdrive på H&M webshop. Sættet suppleres med et overskæg efter eget valg - gerne Frank Zappa style.
Dette sæt påkræver sig en gang flabet rock'n'roll, og hvem klarer dette bedre end The Strokes. Deres debutalbum Is This It, som udkom tilbage i 2001, er for nyligt blevet hyldet, som et af de bedste albums i det forgangne årti. Og det med rette, for albummet har en unik lyd, som virkelig kickstartede det nye årtusinde. Jeg fik for et par uger siden gravet albummet ud af pladesamlingen, og det er præcis så godt, som jeg huskede det. Skramlet produktion, attitude ud over alle grænser og et fantastisk godt øre for melodien. Et stærkt album, som giver lyst til at danse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar