tirsdag den 9. marts 2010

Jeg drømmer om et andet sted...

Jakke Wood Wood, jeans APC, chambrayskjorte Our Legacy, rygsæk Ally Capellino, solbriller Persol, ørkenstøvler Church's


Et sted hvor solen skinner. Jeg er ved at være lidt træt af sjap, sne, frost og gråvejr, så nu går jeg og drømmer lidt om, at tage væk til et sted, hvor solen bryder gennem gardinet, når morgenen presser på. Et sted hvor rødvinen er god, og musikken er sød. Og et sted hvor man kan have ruskind på fødderne, uden at skulle frygte for deres fremtidige eksistens.
Til det passer bløde materialer, som er pæne og lækre uden at det bliver for opstyltet. Og selvfølgelig et par lækre solbriller, eksempelvis disse fra Persol.
Og det kræver noget musik, som vækker glæde og passer perfekt til lyse formiddage med lækker kaffe men også til lange aftener, hvor rødvinen får lov at tage over.
Hvad er bedre til den slags en en mand og en kvinde, hvor vokalerne smelter sammen og bliver til en skøn helhed. Det formår Isobebel Campbell (Belle and Sebastian) og Mark Lanegan (Queens of the Stone Age og Gutter Twins) i deres samarbejde. Hendes spinkle og alligevel kraftfulde vokals sødme går godt i spænd med den mere rockede men sært afdæmpede hos ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar